Sommaren är över, och om bara ett par månader är det dags att handla vinterkläder till barnen. Den viktigaste uppgiften för ett par vinterskor är givetvis att de ska hålla barnens fötter torra och varma.

Men det är mer än så som spelar in – till exempel hur prisvärda de är och hur enkla de är att ta på sig. Vi har tittat på flera olika Bäst-i-test för att kunna sammanställa vår egen lista. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig till ett bra köp.

Nedan finner du tre högt kvalitativa vinterskor för barn. Listan har ingen inbördes ordning.

Sorel, Super Trooper

Bästa vinterskor för barn

 

 

 

 

 

 

Modellen Super Trooper från Sorel har rosats för sin höga komfort och förmåga att hålla barnens fötter både torra och varma. Den har dock fått kritik för att vara lite svår för barnet att ta på sig – trots det höga skaftet.

Ecco, Snow Mountain Kids

bra vinterskor barn

Snow Mountain Kids av Ecco har fått goda omdömen i flera olika tester. I synnerhet har skomodellen rosats för sin vattentäthet och goda isolationsförmåga. Kängorna är sportiga och fungerar fint för såväl lite mindre som lite större barn.

Nordbjørn, Polar

vinterskor för barn på budget

Modellen Polar av Nordbjørn är den mest populära vinterskon på Jollyroom, en av Sveriges mest välkända barn- och babybutiker. Tack vare det membran som Nordbjørn kallar Triple Tex, hålls fötterna både torra och varma, samtidigt som tillräckligt med luft kommer in och ut ur skon.

Den här modellen anser vi vara det bästa valet på budget för vinterskor till dina barn. Dessutom finns Polar i ett brett spann av storlekar (22 – 35), så att du kan köpa nya när barnen vuxit ur de gamla.

 

Nordbjørn tillverkar slitstarka ytterkläder som är anpassade för det nordiska klimatet.

 

 

 

Kategorier: Barnkläder

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *