Bärselar är oumbärliga för föräldrar och vårdnadshavare då de erbjuder en rad fördelar för både föräldern och barnet. För det första möjliggör bärselar en nära och intim kontakt mellan föräldern och barnet, vilket främjar starka band och känslomässig närhet. Genom att bära sitt barn nära sig kan föräldern enkelt känna barnets behov och reagera snabbt på dem, vilket skapar en trygg och lugnande miljö för barnet.

 • Harmony Bärsele
  Denna exklusiva bärsele tillverkas i behaglig mesh och erbjuder överlägsen komfort, mjukhet och stil, samtidigt som den är ergonomisk både för dig och ditt barn. Den ger ergonomiskt stöd för ben och höfter och har vadderat ryggstöd. Pris: 2530 kronor.

  Läs Mer

 • Mini Bärsele
  Mini Bärsele är speciellt utformad för nyfödda och syftar till att göra de första månaderna som nybliven förälder enklare och mysigare. Den är mjuk, gosig och lätt att använda. Den är särskilt framtagen för nyfödda och enkel att ta på och av. Pris: 1160 kronor.

  Läs Mer

 • Move Bärsele
  Denna lätta mesh-bärsele kombinerar utmärkt bärkomfort med intuitiv design och är perfekt för en aktiv livsstil. Den har justerbart huvudstöd och vadderade axelband. Pris: 1770 kronor.

  Läs Mer

 • One Bärsele
  En äkta BabyBjörn-klassiker som erbjuder stabilt stöd, flera bärpositioner och många justerbara funktioner. Den har ordentligt stöd för ben och höfter och ett stadigt midjebälte. Pris: 2090 kronor.

  Läs Mer

 • One Air Bärsele
  Tillverkad i sval och skön mesh, erbjuder denna bärsel stabilt stöd, flera bärlägen och många justerbara funktioner. Den ger rätt stöd för ben och höfter samt har en sval och behaglig känsla. Pris: 2310 kronor.

  Läs Mer

Kategorier: Barnkläder

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *